Coaching en supervisie

Wat heb je nodig?

Coaching, focus op het werk. Wil je nieuwe dingen leren in de concrete werksituatie, maar daarbij wel heel goed naar jezelf kijken, dan is coaching een goed traject. We richten ons op het eigene van de werksituatie waar je in zit. Onherroepelijk kijken we ook naar jezelf, want jij bent het die jouw werk vorm geeft. Daarin gaan we de persoonlijke confrontatie niet uit de weg. Maar de focus is gericht op de werksituatie. We bekijken de eigenheid van het werk en hoe jij daar op reageert. En we zoeken naar nieuwe wegen.

Supervisie, focus op de persoon. In de supervisie richten we ons ook op de concrete werksituatie, maar de focus ligt meer op dat wat jij als persoon meebrengt in het veld waarin je aan het werk bent. De nadruk ligt meer op wie jij bent en hoe jij je verhoudt tot het werk. Het kan gebeuren dat we meer dan in coaching een uitstapje maken naar hoe je geworden bent die je bent, wat je diepere drijfveren zijn om te doen wat je doet, en heel belangrijk: hoe dat voor je voelt. Supervisie neemt in de regel wat meer tijd en kan op het persoonlijk vlak wat dieper gaan. Het is beslist geen therapie en blijft altijd werk gerelateerd. Het is ook een belangrijk instrument in opleidingssituaties, vooral als je voor je opleiding aan het werk gaat.

Lifecoaching. Soms wil je nieuwe dingen leren over jezelf, zonder dat het aan een concrete werksituatie is gebonden. Welke kant wil ik op in mijn leven? Moet ik niet eens wat anders doen? Hoe kom ik zekerder over in mijn werk en relaties? Waar sta ik over tien jaar? Waarom loop ik vast met mijn studie? Vanuit mijn opleiding en ervaring heb ik oog voor bredere vragen dan die normaal gesproken in coaching en supervisie aan de orde komen. Neem contact op en we bekijken samen wat ik voor je kan betekenen.

E-coaching. Als je het makkelijker vindt kunnen we ook altijd mailen. Stuur een mail en we gaan samen op weg.